Artur Zamorski

+45 2119 2214
Artur.Zamorski@crayon.com

Jeg har været i distributør-leddet i over 10 år, og har derfor et særligt kendskab til hvert led i værdikæden fra producent til slutkunde. Jeg spotter hurtigt muligheder, som ikke nødvendigvis er afprøvet før.

Bjørn Sivertsen

+45 3131 3792
Bjorn.Sivertsen@crayon.com

Min tekniske og økonomiske baggrund giver mig en unik forudsætning for at rådgive vores partnere i forhold til udnyttelse af skyen, hvor det giver mest finansiel værdi. Teknologi bør udnyttes til for at gøre funktioner smartere.

Chres Rene Jensen

+45 4129 0839
ChresRene.Jensen@crayon.com

Mit mål for vores engagerede partnere er at sikre dem en solid forretning. Med afsæt i et stærkt samarbejde drøfter jeg gerne strategi, udvikling, træning og go-to-market planer, for at få det unikke frem i partnerne.

Christian Ringheim

+45 8188 0607
Christian.Ringheim@crayon.com

Mit fokus er at skabe den største succes for vores partnere, der baserer deres forretning på Dynamics-produkter. Derudover er jeg med til at skabe potentiale for kompetente ISV’ere på tværs af kanalen.

Emilie Matthiesen

+45 3146 4574
Emilie.Matthiesen@crayon.com

Som ny i branchen er min fordel, at jeg har et kæmpe drive og en stor nysgerrighed inden for hvilke nye muligheder IT skaber. Jeg bringer et teknisk perspektiv til bordet og støtter herved vores partneres succes i skyen.

Frederik Munthe

+45 3157 9616
Frederik.Munthe@crayon.com

Min baggrund i filosofi, økonomi og SCM har lært mig at teknologi skal være fundamentet til værdiskabelse. Jeg udfordrer og afdækker teknologiens muligheder med det ene formål at sikre vores partneres succes med AWS.

Lars Aabye

+45 5157 8132
Lars.Aabye@crayon.com

Jeg er resultatorienteret på vegne af vores engagerede partnere. Løsningen er ikke altid åbenlys, men med mange års erfaring fra branchen, finder jeg altid en strategi der virker og får tingene gjort.

Line Dahl Holst

+45 6168 1207
Line.Dahl@crayon.com

Min styrke er at inspirere, udfordre og skabe nye muligheder. Jeg hjælper vores nye partnere med at udvikle deres forretning, så de hele tiden kan være et skridt foran deres kunders behov.

Mathilde Oddermose

+45 2324 3983 – Barsel fra jan. – sep. 2020
Mathilde.Oddermose@crayon.com

Jeg står klar til at hjælpe partnerne med at eksekvere på deres kundepotentiale. Jeg er opsat på at føre den mest effektive måde at gå til markedet på, så partnerne får mest ud af deres investeringer.

Suman Bhushal

+45 4223 0436
Suman.Bhushal@crayon.com

I bring new light to our partners’ data by delivering analytical frameworks that empower our partners to make the most efficient decisions. My mission is to enable our partner network to achieve incremental advantages.

Thomas Mouridsen

+45 5374 4052
Thomas.Mouridsen@crayon.com

Efter mange års erfaring fra arbejdet med Dynamics/NAV-partnere, er jeg bevidst om mit engagement som problemknuser. Det bedste er, når vi opnår de synergier, der ligger i at få Microsoft teknologier til at spille sammen.

Christian Borum

+45 5043 8068
Christian.borum@crayon.com

Jeg har erfaring indenfor data, iværksæt- teri og økonomi. Mit fokus er at vokse kagen med nye muligheder og strukturere services, så stakeholders og partnere får udnyttet markedet, mulig- heder og deres potentiale systematisk.

Stig Skou Christensen

+45 2936 4869
Stig.Skou.Christensen@crayon.com

Jeg har en stor passion for at optimere processer og er struktureret af natur, hvilket er en vigtig egenskab i forhold til at kunne hjælpe vores partnere med at få mest ud af deres investeringer.