Marketingpakke 3

Den store leadgenerator

Udfordring

Du vil gerne have flere nye kunder via online markedsføring, men hvordan? Synes du, det lugter lidt af endnu et marketingprojekt, du ikke har tid og overskud til at skyde i gang – eller har du været i gang og tabt pusten?

Dit udbytte af pakken

Med online markedsføring påvirker du dine kunder med relevant rådgivning hele vejen gennem deres beslutningsproces. På den måde er du altid top of mind, når de er i markedet for det, du sælger.

Marketing automation giver dig indsigt og gør det muligt at ramme din målgruppe, præcis når de er åbne for dit budskab.

Det får du

Med Den store leadgeneratorpakke sørger vi for, at du kommer godt i gang med at skaffe kvalificerede leads. Vi bruger marketing automation-platformen, SharpSpring, som du kan læse mere om her.

Vi er med dig hele vejen igennem og gør faktisk det meste af arbejdet. Du skal bare levere viden – vi omsætter den til det rigtige indhold. I fællesskab finder vi den bedste måde at nå ud til jeres potentielle kunder. Du får med andre ord den komplette køreplan for din marketingindsats med marketing automation.

Processen

Vi starter med en kampagne-workshop, hvor vi indsamler al den viden, der skal danne grundlaget for kampagnen og arbejdet med marketing automation. Derudover bliver du introduceret til SharpSpring og får en demo af systemet.

Efter workshoppen laver vi kampagnestrategien. Derefter producerer vi det aftalte indhold (e-bøger, referencehistorier etc.) og sørger for opsætning af de landingssider og e-mails, som skal indgå i kampagnen.

For at trække potentielle kunder ind på landingssiderne, laver vi opslag og kombinerer dem med annoncer på relevante sociale. Vi holder øje med både opslag og annoncer undervejs i kampagneforløbet og retter budskaber til, i takt med at vi ser, hvordan målgruppen reagerer.

Vi er med dig hele vejen fra udviklingen af kampagnen over eksekvering, til vi har evalueret den sammen med dig.

Pakken indeholder: 

  • Kampagne-workshop inkl. introduktion til marketing automation og kampagnestrategi
  • Produktion af et stykke content (fx e-bog eller whitepaper)
  • Produktion af en referencehistorie
  • Produktion af content til kampagne landingpages og mails
  • Opsætning af landingpages, mails og kampagne-flow
  • Produktion af annoncer til sociale medier inkl. opsætning
  • Opsætning af retargeting på sociale medier
  • 3 måneders annoncering på sociale medier
  • SharpSpring opsætning og integration til web inkl. demo af SharpSpring
  • 4 måneders SharpSpring licens
Marketingpakke 1

Bliv opdaget og kom ud over kanten!

Marketingpakke 2

Få leads med online markedsføring!