PR

Udfordring

Du har de gode historier, men de ligger trygt og godt i inde i dit hoved. Eller hvis de endelig finder vej ned på papir og ud til journalisterne, bliver de ikke bragt. Lyder det bekendt? Så er det her pakken for dig!

Dit udbytte af pakken

Med denne pakke får du sat gang i udbredelsen af jeres gode historier hos de relevante medier, så de når ud til så mange i din målgruppe som muligt. Du får omtale og opbygget kendskab og troværdighed, så kunderne får øjnene op for dig i stedet for konkurrenterne.

Det får du

PR er mere end at skyde en pressemeddelelse af en gang om året, når I har aflagt årsregnskab, eller lancerer en ny version af jeres software. Med PR-pakken får du skrevet artikler, som bliver bragt af medierne. Artiklerne og omtalen er med til at skabe troværdighed, så kunderne ved, at du kan løse deres problemstilling, eller levere netop det produkt de har brug for.

Processen

Vi finder den helt rigtige vinkel på jeres historier, laver interviewet og skriver artiklen. Sammen med jer laver vi en prioriteret liste over de medier, der skal have historien og sørger for at udsendelse til de relevante medier.