Remarketing workshop

Gør websitebesøg til kunder med remarketing

Langt de fleste besøgende forlader i dag din virksomheds hjemmeside uden at foretage en købsbeslutning. Statistisk er det først ved det syvende besøg på din hjemmeside, at kunden er klar til at placere en ordre hos dig. Derfor skal du have dine besøgende til at vende tilbage igen og igen.

Med remarketing målretter du enkelt og effektivt din annoncering mod personer, som allerede har besøgt din side og dermed vist en interesse for dine ydelser og produkter. Du rammer dine potentielle kunder på for eksempel Facebook og LinkedIn og tilpasser annoncebudskabet til deres adfærd på din side for at bringe dem tilbage til din hjemmeside. På den måde konverterer vi sammen flere af dine besøgende til kunder.

Kom i gang på en formiddag

På workshoppen gennemgår vi de forskellige muligheder indenfor remarketing og stiller skarpt på, hvordan du får mest mulig værdi af din remarketingindsats. Vi giver dig et grundigt indblik i, hvor lidt der egentlig skal til for at komme i gang. Kort sagt får du redskaberne til at komme i gang med remarketing fra i morgen.

Kommunikation og marketing 360 grader
Skab resultater på bundlinjen med en skarp kommunikationsstrategi